Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Kan inte sova!

Gaah jag kan verkligen inte sova, det går inte och jag ska upp igen om mindre än fyra timmar och skriva tentor, kul! :( Gaaah ge mig sömn!

Sommarjobb är iaf nu fixat, ringde hemtjänsten, Östhammar, i onsdags och efter 1.5 timme så hade jag jobb där. Jag kanske kommer få jobba en del i Hargshamn också men det ska nog gå bra det med, kommer ju få gå lite dubbelt där först så det ska nog inte vara några problem. Puh skönt med ett jobb iaf & det lät som jag skulle få jobba hela sommaren, så det är ju jättebra.

Vad har hänt sen sist?
15/5 va till Cattis, vi tog en lång promenad i solen, åt fruktsallad och tittade på film, helmysig kväll med andra ord :D
17/5 Ewa va över på fika för att se hur vi bodde & hon ville ha receptet på choklad-cupcakesen så det tar jag som ett bra betyg :)
18/5 redovisning av Husprojektet
19/5 min födelsedag, fick äntligen öppna det stora paketet av Robbin och om jag så skulle ha gissat 1000 gånger så skulle jag nog aldrig ha gissat rätt. Jag fick en jättestor tomte (han köpte den precis efter jul) och sen rosor när han kom hem från praktiken. Tjejerna i klassen var här för tentaplugg och vi åt tårta.
20/5 Redovisning av trafikplats Haga Norra i ekonomisk geografi. Sen har resterande dagar bestått av tentaplugg och imorgon är det dags för två av dem och på fredag är nästa.
Jaja ska läsa lite på aftonbladets hemsida innan jag gör ett nytt försök att sova!
Natti natti
24 Maj 2010 10-05
Skriv kommentar

Namn:

E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:Sofia Landberg
Studerande
35 år och kvinna
Bromma, Stockholms län
nogg.se/landberg

Hobbies och intressen
Träna & tävla.