Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Casma Palla Palla & Huancute : konfrontera en skadad politiskt system i Peru

CASE NATIVE: "CASERIO HUANCUTE" Y "CASERIO Casma PALLA PALLA"
Hamlets "HUANCUTE" och "Casma PALLA PALLA" missbrukas gruvbolag Suyamarca s.a.c. Hochschild Group PLC i Ayacucho, Peru.

Den Huancute och Casma Palla Palla (ca. 4500 m) byar som finns i provinserna Parinacochas och Paucar del Sara Sara (Ayacucho), respektive, med en befolkning på mer än 100 familjer vederbörligen registrerade i registret Book legaliseras av en fredsdomare, har påverkats och påverkas av verksamheten i gruvbolaget Suyamarca SAC Hochschild Group PLC.

År 1992, gruvbolaget Quellopata SAC. Det började sin prospekteringsverksamhet i departementet Ayacucho, genom att borra hål i deras golv för att slutligen nå utmärkelse av regeringen för utnyttjande av Veta Angela skulle bli guldprojekt "Immaculate".

Genom åren har de lyckats samla in underskrifter från några invånare i området genom pseudo-avtal om handel, och med kontrakt Minera, alla gjorda av samma gruvbolaget, förneka dem rätten att människorna i närvaro av advokater och leverera en kopia av de dokument som undertecknades.
Vi är medvetna om att advokat Thomas Rivas, som arbetar vid huvudkontoret i Grupo Hochschild PLC har också beställt en advokat Renzo Bernuy Quiroz, chef för samhällsrelationer Inmaculada Project, att uppnå med alla medel undertecknandet av de boende i området för överföring av ägarskap av deras land, ta dem till kontor Notarius Publicus Dr. Carmen Ortega Pena, i staden Coracora.

Mellan 11 och 15 juli i år, ledde Renzo Bernuy Q. flera personer till staden Coracora, där de fick summan av S / 60.000 till var och en av dem, på kontor Dr. Carmen Ortega Pena men hon vägrade att ge en kopia av det undertecknade dokumentet. Så, återigen förvånande företaget agerar dessa människor, att dra nytta av deras analfabetism och okunnighet om hanteringen av dessa juridiska frågor. Efter det har de hotar resten av byborna att logga in utbyte för att inte vara vräkta från sitt land utan att få något; Renzo direkta hot om Bernuy, som sedan början av detta år arbetar vid ministeriet för energi och gruvor (MEM).

Därför har vi nu frågar, hur kan Bernuy Renzo Quiroz, som arbetar för MINEM, i syfte att sätta press ödmjuka bönder att ge upp sin mark för ett stort utländskt företag och få dem att underteckna dokument enligt fysiska och moraliska tvång att skriva?, Eftersom ett dokument inför en notarie offentlig person måste gå fritt, frivilligt och vederbörligen informeras om innehållet i det dokument som ska undertecknas. Dessutom kan vi se att detta tillstånd tjänsteman är i en tydlig ståndpunkt av intressekonflikter, helt oregelbunden situation för den position han spelar.

Detta fall tjänar vi som ett exempel som de flesta av utvinnings företag i Peru följer samma strategi; överraskning i god tro att bonden och ursprungsbefolkningar, vilket gör dem signera dokument utan närvaro av en advokat som kan försvara sina intressen, och sätta en ensidig pris till sitt land. Det är fantastiskt men sant att dessa länder i Anderna, sedan extraheras ton guld och andra metaller som inte deklarerar inkomster och miljon dollar om dagen kommer att bli. Det är en enorm orättvisa, eftersom dessa samhällen kunde underteckna någon överföring av mark i närvaro av en lämplig och oberoende juridisk rådgivning från någon högskola i området.

Dessa två ursprungsbefolkningar ligger 10 km från städerna Oyolo och Colta, städer där republikens president, Mr T. Ollanta Humala och hans hustru Nadine Heredia, som föddes ignoreras alla påståenden av dessa tid samhällen. Jag hoppas att du är uppmärksam i framtiden och inte för att de är återigen i politisk opinionsbildning.

Denna artikel har sammanställts med avsikt att inleda eller stödja en anti-mining politik, men på jakt efter social rättvisa, rätt till även den ringaste Peru. Lagen är lika för alla och för att undvika framtida sociala konflikter, vilket kan igen inga mänskliga förluster. Detta utländskt bolag Hochschild Mining PLC. Registrerad i London, Storbritannien, bör respektera den peruanska lag.

UPPDATERING:

Caserio direktiv Casma Palla Palla lämnat in en stämningsansökan (Exp: 19968-2015-0-1801-JR-CI-10) den 23 november 2015 ogiltighet rättsakt före 10vo. Civil Court of Lima, under ledning av Ms Rita domare Cecilia Ramirez Gastañadui .; som den 10 Mars, 2016, med resolution nr 2, beslutat att avslå ansökan inlämnad av denna ödmjuka gemenskap utan att bedöma rimligt eller undersöka argumenten faktiska och rättsliga som stödjer denna efterfrågan.

Återigen rättsväsendet, genom denna domstol, förnekar som hjälper dem någon rätt att göra anspråk på ogiltighet av lagen. Kanske denna inställning är att domaren är en nära släkting till kongressledamoten Santiago Gastañadui och andra motiv av en god relation med det brittiska företaget.

Å andra sidan, distriktet borgmästaren i San Javier de Alpabamba begär Mr. Hector Gutierrez Alaluna varje år, direktoratet för civilförsvaret, hjälper till att skydda mot kylan till de ofrälse i Casma Palla Palla. Men filtar och andra stöd som mottagits inte levereras till offren, men är avsedda av politiska supportrar, på grund av rekommendationen från gruvföretaget inte ska få stöd till behövande, eftersom det sättet dessa bör emigrera till andra områden och de kan arbeta fritt.
1 Oktober 2016 16-10
Kommentarer
This is an amazing site to read about the amazon reviews.

Webbplats: https://www.universale.me/
Skrivet av univesale den 3 September 2020 16:45
I love this blog!! The flash up the top is awesome!!

Webbplats: https://www.google.ge/url?q=https://www.kristenvincentphotography.com/
Skrivet av agree with den 17 Juli 2020 19:25
Thank you very much for the sharing! COOL..

Webbplats: https://maps.google.ge/url?q=https://carrierobinsonphoto.com/
Skrivet av from this source den 17 Juli 2020 08:34
This one is good. keep up the good work!..

Webbplats: https://www.google.gg/url?q=https://www.fiveoaksfarmal.com/
Skrivet av look at here now den 16 Juli 2020 09:15
Its a great pleasure reading your post.Its full of information I am looking for and I love to post a comment that "The content of your post is awesome" Great work.

Webbplats: https://www.google.gg/url?q=https://www.julesbooks.com
Skrivet av informative post den 16 Juli 2020 05:39
Though the only thing which might work for you is a legitimate & active Netflix account login and passwords. Moreover, this would even keep you away from harmful and malicious programs which you might encounter on your hunt, that usually ends up messing up things for you eventually

Webbplats: https://netflixloginhelp.com/netflix-login-sign-in-account-netflix-com-sign-up/
Skrivet av Netflix Login den 17 Februari 2018 08:51
popular nightclub NYC and all the globally popular stars are there in one event. For dance and fun, the environment is breath-taking. But for average people definitely, it is difficult to afford these events easily. If you are searching for best Happy New Year Whatsapp Status

Webbplats: https://www.happynewyear365.com/happy-new-year-2018-images-wishes-wallpapers-newyear2018/
Skrivet av happy new year 2018 den 14 December 2017 12:42
<a href="http://luckypatcherappdownloads.com/lucky-patcher-app-for-ios/">lucky patcher ipa</a>

Webbplats: http://luckypatcherappdownloads.com/lucky-patcher-app-for-ios/
Skrivet av lucky patcher ipa den 7 Oktober 2017 12:56
http://wwe2k18android.com/

Webbplats: http://wwe2k18android.com/
Skrivet av wwe 2k18 ios den 7 Oktober 2017 08:16
<a href="http://epassapplicationstatus.in/telangana-epass-status-scholarship-status-2016-17-ts/">TS Epass Scholarship Status</a>

Webbplats: http://epassapplicationstatus.in/telangana-epass-status-scholarship-status-2016-17-ts/
Skrivet av TS Epass Scholarship Status den 7 Oktober 2017 07:28
Jag lärde mig en massa saker.

Webbplats: http://brudmode.se/
Skrivet av cic den 6 Mars 2017 08:52
Prova vårt bästa för att lära sig något är mycket viktigt

Webbplats: http://www.missydress.se/
Skrivet av ann den 19 Oktober 2016 12:53
Skriv kommentar

Namn:

E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:


Casma Palla Palla
Casma Palla Palla
Human Rights
26 år och man
Stockholm, Stockholms län
nogg.se/casmapallapalla

Hobbies och intressen
Visit our social media pages:

www.facebook.com/casmapallapalla

www.faceboook.com/casmaglobal

www.linkedin.com/company/casma-global

https://youtu.be/kBVdzeM7QcU​

Favoritcitat
Freedom is the right of all sentient beings.

Casma Palla Palla är en inhemsk grupp ligger i
Ayacucho, Peru. För närvarande sina problem
orsakas av en brist på finansiering på grund av
deras rättsliga kamp mot ett gruvföretag som
kallas Hochschild Mining PLC som har andra alias
"Project Inmaculada." "Proyecto Inmaculada."
"Mineria Ares" "Ares Mining." alla skapade av gruv
millionarie "Eduardo Hochschild ." Den inhemska
gruppens nuvarande ledaren är Santos Sabino
Calla-Cayo och vi letar efter internationella
medier att nämna dem på internet och andra
tidningen att öka medvetenheten om att stammar som
inte har politicial makt, inflytande och pengar
behöver internationella icke-statliga
organisationer som kan stoppa och förhandla med
gruvbolaget .