Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Naturlig sportdryck för träningen

Känslan jag får när jag löper genom skogen en varm sommardag är bland det bästa jag vet. Att höra fåglarna kvittra, se den vackra orörda naturen och känna hur vinden blåser genom håret är vad som varje dag lockar mig ut från lägenheten. Jag har under det senaste halvåret tränat hårt inför ett par tävlingar som jag ska vara med i till hösten.

För ett par veckor sedan fick jag ett tips från min väninna som jag ibland brukar springa tillsammans med om en sportdryck från Tailwind Nutrition som ska vara riktigt bra och helt naturlig. Jag känner mig piggare och känner att jag presterar bättre ända sedan jag började. Tailwind Nutritions sportdryckspulver finns både med och utan koffein samt i ett par olika smaker. Sportdrycken är snäll mot magen vilket är ett stort plus för mig som tidigare haft problem med andra sportdrycker.

Utöver att springa så simmar jag även en hel del då en av tävlingarna jag ska vara med i är ett triathlon. Det finns en jättefin liten badplats i mitten av min löparslinga där jag brukar ta mig ett dopp och svalka mig samt simma några hundra meter.

Det var allt för den här bloggen och jag hoppas att vi snart hörs igen!

Ha det bra allihop!

13 Augusti 2018 18-08

Johanna Sandström
38 år och kvinna
Karlskrona, Blekinge län
nogg.se/johannasandstrom

Personlig text
Hej, jag heter Johanna och är en glad och rolig tjej som håller på med lite allt
möjligt. Jag skriver gärna om vad jag gör om dagarna, men ger även tips om
produkter som jag använt mig av och tycker är något som alla borde testa!

Häng med mig i min värld och ta del av det jag har att säga!

Hobbies och intressen
Älskar prylar, mat, hjälpa människor, träna och mycket mycket mer!