Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Utbildning i Utveckling av Grupp och Ledare

Hej allihopa!

Nu är det dags för en ny vecka och jag börjar med att sammanfatta vad jag gjorde under hela förra veckan och jag hoppas att ni finner det jag skriver intressant.

Hela förra veckan var jag på en UGL - utveckling av grupp och ledare hos Corecode. Utbildningen var intressant och jag fick träna en hel del på problemlösning och beslutsfattning i en grupp på c:a 10 personer som inte kände varandra alls. Eftersom det var en givande och rolig utbildning så har jag nu anmält mig till en annan utbildning de har som heter JGL - Jämställdhet Genus Ledarskap. I den utbildningen så får man lära sig mer om jämlikhet och jämställdhet vilket kan vara väldigt bra då jag är gruppledare över en ganska stor grupp med människor från olika kulturer och bakgrunder.

Den här veckan har jag planerat att skaffa en ny laptop då min verkar vara på väg att ge upp. Den nya laptopen ska jag såklart ha med mig på utbildningen då jag kikat på en sådan som har en penna jag kan skriva på skärmen med vilket kan vara smidigt.

Det var allt för den här bloggen och jag kommer att skriva mer här framöver.

Ha de gott allihop, vi hörs! 

14 Augusti 2018 18-08

Linus Henriksson
33 år och man
Falun, Dalarnas län
nogg.se/linushenriksson