Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Unik industriell inredning med rör

Hej allihopa! Jag hoppas att ni är redo för ytterligare en blogg!

Jag har varit ganska så trött på min nuvarande inredning under ett par veckor nu och jag har inte gjort något åt det förrens nu. Jag ville ha en unik inredning som matchar stilen på min lägenhet som har en tegelvägg invändigt som är väldigt snygg. Det finns också ett antal rör på väggar och tak som ger lägenheten ett mer industriellt utseende vilket i sig är lite charmigt. Efter att ha letat lite på internet så har jag hittat en sida som heter Inredningsror.se som gör möbler med en industriell look med hjälp av metallrör. 

Så jag har precis fått hem och monterat en klädställning och en handdukshängare från Inredningsrör och är så nöjd jag bara kan bli. Jag tror definitivt att det kommer att bli mer industriell inredning inom kort framöver för att lyfta min lägenhet till en helt ny nivå som verkligen kommer att imponera på alla mina vänner och familj. Det ska bli väldigt kul att se alla reaktioner på min nya inredning och jag tror inte att någon av mina vänner har sett något liknande förut! 

En bra klädställning är något som kan vara svårt att hitta då de flesta är ganska så ostabila och vingliga, men klädställningen från Inredningsrör imponerar med sin stabilitet. Inredningsrörs handdukshängare passar väldigt bra i mitt badrum och det blir nog att komplettera med en toalettpappershållare av samma typ av rör, det kommer att bli snyggt!

Det var allt för den här bloggen och jag hoppas att ni fortfarande tycket att det jag skriver är intressant. Jag kommer att fortsätta med fler inlägg framöver och jag hoppas ni stannar kvar och fortsätter att läsa kommande inlägg. :)

Ha det bra allihopa!

21 Augusti 2018 18-08

Johanna Sandström
38 år och kvinna
Karlskrona, Blekinge län
nogg.se/johannasandstrom

Personlig text
Hej, jag heter Johanna och är en glad och rolig tjej som håller på med lite allt
möjligt. Jag skriver gärna om vad jag gör om dagarna, men ger även tips om
produkter som jag använt mig av och tycker är något som alla borde testa!

Häng med mig i min värld och ta del av det jag har att säga!

Hobbies och intressen
Älskar prylar, mat, hjälpa människor, träna och mycket mycket mer!