Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Återhämtning efter att ha tränat en hel dag

Hej allihopa, hoppas att allt är bra med er!

Idag har det varit en underbar dag och jag har varit ledigt från jobbet. Jag har hunnit ta sovmorgon, varit på gymmet samt varit ute på en joggingrunda med ett bad i sjön som avslut. Efter en dag med hård träning så känns det skönt att ta fram min massagemaskin från Zenprocucts.se.

Det är en massage roller som ger sportmassage så att mina muskler återhämtar sig snabbare. Det smidiga med maskinen är att den är byggd för aktiv användning och kan lätt tas med i bilen och kopplas till cigarettändaren så att återhämtningen kan börja direkt. Den är smidig att ha med sig i bilen då jag brukar ta en joggingrunda precis innan jag börjar jobbet. Till den här massagemaskinen finns det en massagemadrass som är anpassad till rollern. Madrassen har en inbyggd pump som drivs med ett batteri vilket gör det väldigt enkelt att justera lufttrycket och på så sätt få olika typer av tryck från maskinen. Jag hade aldrig tidigare använt mig av massageprodukter då jag faktiskt inte visste att det påverkade återhämtningen efter träning.

Nu i nästa vecka är det min bästa väns födelsedag och han är precis som jag ganska aktiv och tränar hårt. Jag funderar på om jag ska köpa en massagemaskin till honom också, han skulle säkert bli jätteglad. 

Nu hör jag familjen i bakgrunden som precis kommit hem från jobb och skola, så nu ska jag umgås lite med dem och se hur deras dag har varit. 

Ha det bra allihop och hoppas att ni hittar tillbaka hit framöver!

29 Augusti 2018 18-08

Linus Henriksson
33 år och man
Falun, Dalarnas län
nogg.se/linushenriksson