Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Återhämta dig efter träning med Flowlife

En viktig sak efter träning är att ge kroppen möjlighet att återhämta sig. Då mår kroppen bättre och du slipper problem som muskelvärk och sömnsvårigheter vilket är vanligt efter att ha tränat hårt. 
På flowlifesweden.com hittar du massageprodukter som hjälper din kropp att återhämta sig efter träning. Deras massageprodukter anpassas efter just dina behov när det gäller tryck, styrka och position. Flowlifes produkter är helt klart något för dig som har problem med rygg, nacke, höft eller ont i musklerna.

Flowroller - En foamroller med justerbar styrka

En foamroller ger dig möjligheten att enkelt kunna självbehandla dina problemområden genom massage, balansträning och vibrationer. Till skillnad från en vanlig foamroller har den från Flowlife en justerbar styrka i vibrationen som är väldigt smidigt och effektivt mot spända muskler. En roller använder du med hjälp av din egen kroppstyngd och rullar med den kroppsdel du vill ge massage. Alla som tränar och utför monotona rörelser på jobbet bör borde skaffa en Flowroller.

Flowpillow - En massagekudde utan trassliga sladdar

Flowpillow är en massagekudde utan en massa trassliga sladdar som har utvecklats för att efterlikna sportmassage. Den har stora kontaktytor som ger värme och en skonsam och effektiv massage. Du justerar enkelt styrkan genom att ge mer tryck och kudden kan användas över hela kroppen. En regelbunden massage kan ge många hälsofördelar som bättre blodcirkulation och att musklerna återhämtar sig snabbare.

12 Oktober 2018 18-10

Linus Henriksson
34 år och man
Falun, Dalarnas län
nogg.se/linushenriksson