Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Jag ska testa Nootropics

Hej allihopa! Hoppas att allt är bra med er!

Som ni alla vet är jag ganska intresserad av träning och att testa nya grejer. Nu under de senaste veckorna har jag haft väldigt mycket att göra på jobbet och känner att jag skulle behöva en extra kick med energi. Jag googlade omkring lite och hittade något intressant. Jag hittade något som kallas för Nootropics som är ett samlingsord för olika läkemedel gjorda på örter, aminosyror och andra substanster som är kända för att förbättra användarens kognitiva funktioner. Jag hittade en sida som heter reachgenius.se som har många olika typer av nootropics med olika egenskaper. De levererar nootropika i orörd form direkt från sin tillverkare så att man slipper betala för en massa onödiga tillsatser. 

Jag letade igenom deras butik och hittade 3 stycken produkter som jag ska pröva.

Bromantane

Den första heter Bromantane som ökar energin, minskar ångest och förbättrar inlärningsförmågan och rörelsekoordinationen.

Noopept

Den andra heter Noopept som ska höja fokusen, inlärningskapaciteten, höja motivationen, innovativt tänkande, minnet och motverka stress och rädsla. Den ska alltså vara mycket användbar vid kreativt arbete och nytänkande vilket är i princip det jag gör på jobbet.

Phenylpiracetam

Den sista jag ska prova heter Phenylpiracetam som ökar toleransen mot stress, förbättrar minnet och förbättrar fysisk prestanda.

 

Det här ska bli spännande och jag ska ge er lite uppdateringar här på bloggen framöver om hur det går. Det var allt för mig den här gången, hoppas vi hörs snart igen!

18 Oktober 2018 18-10

Johanna Sandström
38 år och kvinna
Karlskrona, Blekinge län
nogg.se/johannasandstrom

Personlig text
Hej, jag heter Johanna och är en glad och rolig tjej som håller på med lite allt
möjligt. Jag skriver gärna om vad jag gör om dagarna, men ger även tips om
produkter som jag använt mig av och tycker är något som alla borde testa!

Häng med mig i min värld och ta del av det jag har att säga!

Hobbies och intressen
Älskar prylar, mat, hjälpa människor, träna och mycket mycket mer!