Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Städhjälp från ungdomar i Kalmar

städfirma kalmar

Behöver du, ditt företag eller organisation professionell städhjälp i Kalmar? Ungdomsstäd är en städfirma i Kalmar som erbjuder flera olika städtjänster, såsom flyttstädning kalmar, storstädning, fönsterputs och kontorsstädning, hemstädning i Kalmar. Medarbetarna hos ungdomsstäd består av ungefär 80% ungdomar. Det betyder att varje gång du anlitar ungdomsstäd så hjälper du ungdomar att komma ut i arbetslivet och få erfarenhet. Samtidigt som du hjälper dem får du själv rent och fint hemma. När du väljer Ungdomsstäd så finns det olika upplägg av städhjälp beroende på vad det är du vill ha gjort. En gratis presentation bokas in som varar i ungeför 45 minuter där det sker en genomgpng av vilka städbehov du har och vad som behöver göras. Efter presentationen kan ni välja att boka in en teststädning utan att behöva binda er till något.

Det händer allt för ofta att företag inom branchen att unga personer utnyttjas då de inte vet vad som anses vara rättvisa arbetsvillkor. Hos Ungdomsstäd får medarbetarna bra arbetsvillkor och även tillgång till företagshälsovård och generös ersättning för resor.

Städarna hos Ungdomsstäd får en utbildning i hur man städar och hur de olika kemikalierna ska hanteras för att ge ett så bra resultat som möjligt. När du väljer Ungdomsstäd i Kalmar kommer det vid varje städtillfälle att vara minst en erfaren städare som hjälper till att organisera arbetet och se till att resultatet håller en hög standard och att kunden blir mer än nöjd. 

26 Oktober 2018 18-10

Johan Kristersson
39 år och man
Stockholm, Stockholms län
nogg.se/johankristersson