Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Skönhetssalong i Umeå

Wilma i Umeå är en skönhetssalong som erbjuder det mesta inom hud och kroppsvård. De som tar hand om dig på Wilma har väldigt goda kunskaper inom massage, hudvård, kroppsvård, naglar Umeå, ansiktsvård och spabehandling. Wilma erbjuder även behandlingar under kvällar och helger så att du och en god vän kan få en trevlig och avslappande stund.

Målsättningen hos skönhetssalongen Wilma är att ge den bästa möjliga servicen och behandlingar. Wilma består av ett gäng skickliga massörer, hud- och spaterapeuter, medicinska fotterapeuter och massörer och mycket mer. Hos Wilma får ni behandlingar av hög kvalitet i en lugn och avslappnande miljö med allt från tända ljus till lugn musik.

Fotvård Umeå

Wilma är ansluten till SHR och har medicinskt utbildade specialister inom fotvård. Wilma erbjuder även vanlig klassisk forvård av högsta kvalitet. De olika fotvårdsbehandlingar som erbjuds är medicinsk fotvård, liktornsbehandling, vårtbehandling, fotbad, nagelsvampsbehandling och mycket mer. 

Massage Umeå

Hos skönhetssalongen Wilma erbjuds det flera olika typer av massage. De använder sköna oljor i kombination med en djup och välbefinnande massage. Massage leder till att din blodcirkulation ökar och stärker dina muskler. De olika typer av massage som erbjuds hos Wilma är helkroppsmassage, halvkroppsmassage, medicinsk masssage, ryggmassage, nackmassage, skaplmassage, aromaoljemassage, ansiktsmassage och mycket mer. 

29 November 2018 18-11

Lisa Granström
31 år och kvinna
Saxdalen, Dalarnas län
nogg.se/lisagranstrom