Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Drömklänning till bröllopet

Din Drömklänning är en brudbutik i Göteborg där ni hittar ett stort utbud av brudklänningar som passar alla smaker, figurer och plånböcker. I deras nya butik i Älvängen strax utanför Göteborg har de många fler klänningar att välja på än vad de har på webbsidan. Ni kan besöka Din Drömklänning i Älvängen för att titta på klänningar och boka tid för att prova brudklänningar i Göteborg. Det går även bra att beställa från hemsidan genom att använda de måttguider som finns på webbsidan.

Hos Din Drömklänning finns möjligheten att designa din egen klänning. Detta är bra ifall ni vill plocka delar från olika klänningar och sätta ihop en helt egen klänning och sedan få den uppsydd.

Din Drömklänning grundades i Nol, strax norr om Göteborg 2009. Sedan starten har Din Drömklänning hjälp flera tusen brudar med sina brudklänningar. Din Drömklääning har en lång erfarenhet att hitta något som passar alla brudar. Visionen är att ge den absolut bästa personliga servicen och att ha prisvärda klänningar och vackra designer. 

14 Januari 2019 19-01

Lisa Granström
31 år och kvinna
Saxdalen, Dalarnas län
nogg.se/lisagranstrom