Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Fredag den 2/1 - 2009

Hej igen mina vänner!
Nu har jag nyss duschat och gud så skönt det var. Jag stod säkert en halvtimme med jätte varmt vatten. Är det inte det skönaste som finns när man ser hur vädret ser ut och hur kallt det faktiskt blivit i lilla Sundsvall.

Idag var jag på stan en snabbis. Jag skulle kolla om jag hittade någon jacka, men dock så gjorde jag inte det. Men äntligen fick jag med ett par jeans leggings hem,

Jag köpte mina på cubus (http://www.cubus.se) för 149 :- och visst är det värt pengarna? Det är trendigt och snyggt. När man väl har dem på sig så ser det ut som jeans och vem tycker om att klämma på sig ett par tighta jeans nu när det varit jul och nyår och hela kalaset. Då är det här en bra lösning på jeans problemet.

puss så länge / m

 

2 Januari 2009 16:12
Kommentarer
Awesome article, I am a major adherent to setting remarks on weblogs to help the blog essayists realize that they have added something of incredible advantage to the internet! I feel extremely glad to have seen your website page and anticipate such a large number of all the more engaging occasions perusing here. Incredibly subtleties explicitly the last part I care for such data and realities much. I was hunting down this specific subtleties for quite a while. Much appreciated again for all the details.For composing tips visit Write my Essay. You can improve composing help from here.

Webbplats: http://www.essayjaguar.com/
Skrivet av kellykevin den 23 Maj 2019 08:07
Skriv kommentar

Namn:

E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:


mitt liv i ditt perspektiv.
madeleine vikberg
30 år och kvinna
Sundsvall, Västernorrlands län
nogg.se/mdle