Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Debatt | Nytt inlägg | Registrera dig | Logga in
Inlägg
Märkeskläder.
Jag tycker bara det är onädigt med märkes kläder. Om man tar tex. JL Hur fint är det med ett munktröja som det står JL på?
Märkena tillverkar inte ens mode kläder och sätter sina tryck på utan det är samma gammla vanliga munktröjor. Om du går in på villken vanlig affär som helst, tex. H&m dom har ju hundra gånger mer kläder som är moderna. Det är så typiskt att det ska finnas märkes kläder egentligen så är det till för ´dom som inte vet vad man ska ha för kläder såna som vill vara häftiga fast dom inte kan nått om mode, då köper man ett "häftigt" märkesplagg iställer! Jag hatar märkeskläder!
24 Mars
Johanna
(Gäst)
ang: Märkeskläder.
Presic om man går in i en affär och sen e JL tröja sen går man in i en annan och ser en lika dan fast JL märkaet saknas då-.- helt onödigt..
22 April
användarens nogghemsida raderad
(Gäst)
ang: Märkeskläder.
jag tkr lite si och så , det beror ju på visst jag köper hellre vanliga kläder en märkes kläder men t.ex en sån där adidas tröja på stadium den skulle inte vara fin utan adidas märket det är den som gör själva tröjan, men visst märkes kläder skulle kunna vara billigare ;)
22 April
sssv
(Gäst)
ang: Märkeskläder.
De låter mer som att ni ogillar JL. För om ni inte tycker att de finns trendiga märkeskläder så har ni ingen som helst aning om vad ni pratar om. Jag har flera märkeskläder som är trendiga.. Visst de är dyrare än till exempel H&M men kvaliten är också oftast högre så i längden är de ju värt de. Och sen är ju faktiskt så att de är stora desingers som sätter trenderna på sina modevisningar och såklart kändisarna, och dom har ju oftast märkeskläder.
22 April
Frida
Lindström
34 år
hemsida >>