Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Debatt | Nytt inlägg | Registrera dig | Logga in
Inlägg
vill du bli modell?
Vill du jobba som modell men aldrig vågat testa? Jag är fotograf som arbetar med att få fram skönheten från utsidan ut! Det handlar om så mycket mer än bara yta!!! Jag har min första modell som ni kan se på min sida "Ida heter hon" och henne upptcäkte jag på tåget, och tänker jag marknadsföra henne då jag verkligen tror på henne! Hon är bara 13, men redan efter det första foto tillfället med mig så växte hennes självisnikt! Bilderna vi har tagit ..är intefrån studio miljö..utan vi började med att foografera snygga åpoträtt bilder hos mig och utomhus!
Är du intresserad av att jobba som modell? Då kan jag erbjuda dig coaching och poträttbilder!

mvh/Bambina Inc.
5 Juni
användarens nogghemsida raderad
(Gäst)
ang: vill du bli modell?
Hej jag är 14 år och målmedveten , Jag älskar och stå framför kameran och jag har sökt in på ganska många modell argenturer, Jag undrar om du har någon ide om hur ja ska kunna bli modell? elr om du har något erbjudande?
skulle vara kul om du svara !
7 Juni
Britney00_@hotmail.com
(Gäst)
ang: vill du bli modell?
Jjag heter Nnatalie och är 12år, jag har alltid älskat att vara framför cameran och jag kan en hel del eftersom min kompis är modell.
8 Juni
Natalie Andersson
(Gäst)
ang: vill du bli modell?

Hej, mitt namn är Sanna och jag är snart 16 år gammal. Jag har alltid velat syssla med mode och på ett eller annat sätt. Jag är väldigt estetisk av mig och sysslar gärna med dans, teater och musik. Jag sysslar även själv mycket med fotografering men är ännu inte så duktig. Jag planerar att söka in till gymnasiet inom någon av allt dessa, som jag gillar. Jag skulle bli jätte glad i fall du ville jobba med mig och ge mig en chans att visa vad jag kan. Jag bor i Norrköping, och hoppas att du kanske bor i närheten eller kan ta dig hit. Jag ska till Stockholm och vara där ett tag nästa månad så om du bor åt det hållet kan vi kanske passa när jag är där. Jag är ganska målmedveten av mig och vet vad jag vill och satsar fullt ut. Jag hoppas du hör av dig så kan jag visa lite av mina egna bilder tagna på mig själv och kanske kan du se om jag har någon potential att visa upp. Snälla hör av dig, vill att mina drömmar ska sätta fart och kanske är just du den som kan hjälpa mig! / Sanna.
8 Juni
Sanna
Kaakinen
31 år
hemsida >>