Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Debatt | Nytt inlägg | Registrera dig | Logga in
Inlägg
Hitta sin egen stil?
hej. jag gillar mode och så.

jag köper kläder enligt vad som är inne. Men jag vill hitta min egen stil. kan ni ge förslag på snygga stiler?? Hiphop och så. ge förslag. snälla snälla snälla!
28 Sep
style
(Gäst)
ang: Hitta sin egen stil?
Zoovillage (www.zoovillage.com) har ju mycket tufft men tyvärr saknas ofta storlekar för oss yngre tonåringar.
Hittade en del som passade mig hos A-BAY. De är inte lika stora som zoovillage men jag köpte en rosa Rip Curl jacka i fuskpäls som många tycker är superfin! (www.a-bay.se)
28 Sep
TinTin
(Gäst)
ang: Hitta sin egen stil?
hitta din egen stil :P du behöver ju inte ha en speciell stil, t ex punk, eller hip hop.. du tar helt enkelt de du tycker är fint och sätter ihop en egen stil :D
29 Sep
SikiGirl
(Gäst)
ang: Hitta sin egen stil?
tänk inte på vad som är "inne" eller "ute", bara köp det du tycker är snyggt så blir det nog jättebra!
29 Sep
Hanna
t0kiohotel
35 år
hemsida >>
ang: Hitta sin egen stil?
varför är alla så beroende av att ha en "speciell stil" ? Det finns ju inte TRE olika stilar, alla har ju var sin! Ingenär den andre lik. Dessutom så de som är tex punkar står ju för en sak, hiphopare står för en annan sak. Popare står för en tredje sak ocksåvidare.

Tänk bara på vilka sorters kläder du tycker är snygga, tänk inte på modet. Och om du vill ha mer hjälp/tips så kika in på min blogg eftersom jag skriver just om mode, vad man kan ha på sig osv. Finns också för alla om någon har fråga och vill skriva i gästboken.
30 Sep
användarens nogghemsida raderad
(Gäst)
ang: Hitta sin egen stil?
ta det du tycker är snyggt, extra kul om det är nått som är svårt att få tag ui , man kan alltid köpa papper så man kan trycka på ord mm från dataprogram.

bästa tipset: kopiera ingen annan.
16 Mars
användarens nogghemsida raderad
(Gäst)