Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil
Debatt | Nytt inlägg | Registrera dig | Logga in
Inlägg
Vuxen?
Hur gör man så att man ser mer vuxen ut? Jag vill inte att folk sa kolla på en och tänka hon ser ut som femton. Jag vill gärna se lite äldre ut en vad jag är. Har nån nåt tips?
27 Juni
gäst
(Gäst)
ang: Vuxen?
Att klä sig propert är ju alltid en idé. Uppsatt hår, guld/silversmycken, natursminkad, kavaj/skjorta, gubbyxor, capri, sandaler. Neon och färglatt går bort^^ Nej men klart man kan ha det, men det ser förmodligen inte ut som om man är äldre. Men varför skapa en illusion, du kommer bli gammal en dag ändä^^)
29 Juni
användarens nogghemsida raderad
(Gäst)
ang: Vuxen?
Folk behandlar mig som femtom år, jag är 12 år. Eh, jag vet ju ej men du ska bete dig som vuxen och vuxet smink, lite vuxen kläder, alltså ej såna kläder som man bär när man e 15 år. Pröva något! :P

// Anna
8 Juli
MoreBeauty@live.se
(Gäst)
ang: Vuxen?
Har man uppsatt hår ser man oftast äldre ut. Jag ser jätte gammal ut om jag har glasögon och hästsvans. Men glasögonen skippar jag hälst.
20 Juli
Ida
Karlsson
15 år
hemsida >>
ang: Vuxen?
Omg ? xD Jag åker tåg rätt mkt, och får jag jämt påpeka att jag är 16 (dvs INTE över 26, som alla verkar tro. ungdom/studerande åker billigare under 26 år). Så för mig är dt obegripligt hur man kan vela se äldre ut. Jag kämpar jämt med att försöka se ut som att jag är 16, och inget annat. Nu var det inte dethär som debatten handlade om, men jag kunde inte låta bli
20 Juli
Saga

31 år
hemsida >>
ang: Vuxen?
Jag är 15 många frågar mig vart platser som systembolaget , försäkringskassan ligger.. Hur ska jag veta det. Det värsta är när jag ska åka buss och måste bevisa att jag är under 16 år det är lite störande.

Sätt upp håret , sminka dig med måtta och använd inte uringade kläder är mitt tips ;P
30 Juli
användarens nogghemsida raderad
(Gäst)
ang: Vuxen?
Är man kille så på med skjorta o kavaj!
30 Juli
användarens nogghemsida raderad
(Gäst)